Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

 Valentijnsmenu 2019

 

Parelend aperitief

xxx

 

Opwarmertje van rivierkreeftjes

xxx

 

Samenspel van zeebaars en gamba met een speelse “diable” sausje

xxx

 

Verfrissend afrodisiacum

 

xxx

 

Rosé gebakken lamsfiletje met hartverwarmende groentjes, sausje van truffel en krokante rosti

 

xxx

 

Liefdesbootje van panna cotta met passievruchten

Prijs 57 €

Aangepaste wijnen 25 €

Indien u een gerechtje niet zou lusten kunnen wij u steeds een alternatief aanbieden

Te verkrijgen van 14 februari tot en met 17 februari

 

 

 

Suggesties

 

 

Voorgerechten         

Mousse van wilde eend  15,50 €

Kikkerbilletjes met kruidenboter 16,50 €

Bisque d’hommard  13,50 €

  Artisanaal kroketje van “Limousin” met zijn garnituren 16,50 €

Ambachtelijke ham “Duroc d’Olives”  16,50 €

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met “champignon de Paris”  29,50 €

Zeetong “Meunière” 36,00 €

Stoofpotje van lams met kruidige aardappelgratin  26,50 €

Krokant gebakken zeebaarsfilet “Bordelaise” met fijne groenten 26.50 €

Parelhoen “fine champagne” (2 pers)  61,00 €

Suprème van parelhoen “fine champagne” 25,50 €

Chateaubriand van Belgische “blauw-wit” met

groentenkrans of groene salade  (2 pers) 62,00 €

Dunne lende “t Bos” (Spekjes,ui en champignon) 29,00 €

Pasta “Arrabiatta”  18,50 €

Desserten

Moelleux van chocolade met ambachtelijk vanille ijs 8,50 €

Sabayon met ambachtelijk vanille ijs 8,50 €

Tarte tatin 8,50 €

 

 

 

Back to Top