Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

 

Suggesties

Kroketje van wild met herfstgarnituur 16,50 €

Terrine van reebok en zijn confis  15,50 €

Carpaccio van hert met truffel en krokantje van parmezaan  18,50

Tapasbord van ambachtelijke lekkernijen  17,50 €

---

Wildstoofpotje van everzwijn 26,50 €

Tournedos van everzwijn met een sausje van rode bessen en cognac 26,50 €

Fazant “fine champagne” 64,95 € (2 pers)

Hertensteak met herfstgarnituren  29,50 €

Winters kabeljauwhaasje met savooiroomsausje 29,50 €

Gebakken zeetong 38,00 €

Makreel met een sausje van witte wijn, prei en limoen 26,50 €

Chateaubriand van Belgisch “blauw-wit” met

groentenkrans  (2 pers) 64,50 €

Farfalle  met een roomsausje van boschampignons en pastinaak 21,00 €

---

Sabayon met vanille-ijs verrijkt met oude Madeira   8,50 €

Mousse van praline met krokantje van caramel en crumble van hazelnoot 9,50 €

Moelleux van pure chocolade 8,50 €

 

Suggesties vanaf 03/01/2020

 

Voorgerechten         

Ambachtelijke kroketjes van kreeft  15,50 €

Gebakken kwartelborstjes met appeltjes  16,50 €

Tappasplank van lekkernijen 19,50 € (2 p)

  Tomaat à l’escargot 15,50 €

Ambachtelijke ham “Duroc d’Olives”  16,50 €

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en een sausje van mosterd “De Kroon”  29,50 €

Zeetong “Meunière” 36,00 €

Lamsnavarin met kruidige aardappelgratin  27,50 €

Roodbaarsfilet met winterse ratatouille  26.50 €

Parelhoen “fine champagne” (2 pers)  61,00 €

Suprème van parelhoen “fine champagne” 26,50 €

Chateaubriand van Belgische “blauw-wit” met

groenten-krans of groene salade  (2 pers) 59,00 €

Zuid-Amerikaanse gegrilde Rib-Eye  32,00 €

Penne met quorn en groentjes  19,50 €

Desserten

Moulleux van chocolade met ambachtelijk vanille ijs 8,50 €

Sabayon met ambachtelijk vanille ijs 10,50 €

Tarte tatin 8,50 €

 

Back to Top