Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

Suggesties tot 14 oktober

 

Voorgerechten         

Knapperig slaatje met kroketje van “Ibericoham”16,50 €

Bordje gedroogde ham “Duroc d’Olives” 16,50 €

Gambas’s met een salsa van tomaat en look 16,50 €

Carpaccio van zalm met infuus van dille  16,50 €

Hoofdgerechten

Zeelands roem

Mosselen natuur   26,50 €

Mosselen witte wijn 28,50 €

Mosselen provençale 28,50 €

Mosselen “’t Bos” 28,50 €

Kindermosselen (tot 12 jaar) 19,50 €

Steak ‘t Bos 26,50 €

Lamsfilet met een groentengratien en sausje van rozemarijn 29,50 €

Kabeljauwhaasje met een kruidenkorstje en sausje van waterkers  29,50 €

Zeebaarsfilet  met fijne groentjes en sausje van witte wijn 26,50 €

Zeetong “Meunière” 36,00 €

Gebakken paling met huisgemaakte tartaar 28,50 €

Chateaubriand van Belgisch “blauw-wit” met

 groene salade  (2 pers) 59,00 €

Tagliatelle met verse pesto, zongedroogde tomaatjes, rucola en parmezaan  20,50 €

Desserten

Carpaccio van ananas, sorbet mojito  8,50 €

Moulleux van chocolade met ambachtelijk vanille ijs 8,50 €

Sabayon met ambachtelijk vanille ijs 9,50 €

 

Back to Top