Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site

Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

 

 

 

Suggesties

Voorgerechten         

Kroketje van varkenswangetjes met zachte mosterdmayonaise  15,50 €

Krokant slaatje van gerookte eendenborst met honing dressing  16,50 €

Assortiment tappas 19,50 € (2 p)

  Sint-Jacobsnootjes met een sausje van paprika en infuus van chorizo 17,50 €

Ambachtelijke ham “Duroc d’Olives”  16,50 €

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met julienne van prei en een sausje van witte wijn  29,50 €

Zeetong “Meunière” 37,00 €

Eendenborst met een sausje van rode porto en boschampignons  27,50 €

Zalmfilet met fijne groentjes en een sausje van Ricard  26.50 €

Sint-Jacobsnootjes “belle-meunière” 27,50 €

Chateaubriand van Belgische “blauw-wit” met

groenten-krans of groene salade  (2 pers) 62,00 €

Zuid-Amerikaanse gegrilde Rib-Eye  32,00 €

Quinoa met quorn en groentjes  19,50 €

Desserten

Moulleux van chocolade met ambachtelijk vanille ijs 9,50 €

Sabayon met ambachtelijk vanille ijs 11,00 €

Brownie biscuit, bavarois van veenbes en kers, chocolademousse 10,00 €

 

Back to Top