Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

 

Suggesties

Kroketje van wild met herfstgarnituur 16,50 €

Terrine van reebok en zijn confis  15,50 €

Carpaccio van hert met truffel en krokantje van parmezaan  18,50

Tapasbord van ambachtelijke lekkernijen  17,50 €

---

Wildstoofpotje van everzwijn 26,50 €

Tournedos van everzwijn met een sausje van rode bessen en cognac 26,50 €

Fazant “fine champagne” 64,95 € (2 pers)

Hertensteak met herfstgarnituren  29,50 €

Winters kabeljauwhaasje met savooiroomsausje 29,50 €

Gebakken zeetong 38,00 €

Makreel met een sausje van witte wijn, prei en limoen 26,50 €

Chateaubriand van Belgisch “blauw-wit” met

groentenkrans  (2 pers) 64,50 €

Farfalle  met een roomsausje van boschampignons en pastinaak 21,00 €

---

Sabayon met vanille-ijs verrijkt met oude Madeira   8,50 €

Mousse van praline met krokantje van caramel en crumble van hazelnoot 9,50 €

Moelleux van pure chocolade 8,50 €

 

Back to Top