Onze suggesties

De suggestiekaart van taverne-restaurant ’t Bos staat boordevol overheerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Ook de menukaart is online te raadplegen!

Suggesties

Voorgerechten

Asperges met mousseline 18,50 € VG        

Asperges met mousseline en gerookte zalm 19,50 € VG

Asperges op z’n Vlaams 18,50 € VG

Asperges op z’n Vlaams met beenham 19,50 € VG

Asperge-Gandaham kroketjes 16,50 € VG

Asperge velouté met grijze Noordzee garnalen 13,50 €

Gedroogde ham “Duroc d’Olives” 16,50 €

Hoofdgerechten

Speenvarken met gewokte groentjes fine champagne 26,50 €

Asperges op z’n Vlaams met krielaardappeltjes 25,50 €

Asperges op z’n Vlaams met krielaardappeltjes en beenham  27,50 €

Asperges met mousseline, gebakken zalm en krielaardappeltjes 27,50 €

Zeetong “Meunière” 36,00 €

Kabeljauwhaasje met een sausje van tuinkruiden  29,50 €    

Chateaubriand van belgische “blauw-wit” met groene salade of warme groenten  (2 pers) 65,00 €  

Gewokte penne met asperges, jonge spinazie en room 22,50 € (vegetarisch)

Dessert

Aardbeien – citrus – munt – vanille-ijs - crumble  9,50 €

Moelleux van chocolade met ambachtelijk vanille ijs 9,50 €

Sabayon verrijkt met Madeira-wijn 9,50 €

 

Back to Top